Buell S1 Lightning ”Black Bull”

Tämä jutun Buell on uitettu Saksasta 2000-luvun alkupuolella Suomeen. Jussille Buelli tuli vuonna 2016. Papatin oli silloin, aika kuppaisessa kuosissa vaikka perus stuukki pyörässä oli kuitenkin kohdillaan. Joku aikaisemmista omistaja oli pätkäissyt orkkis takahäkin lyhkäisemmäksi ja häkin päälle oli vain lätkäisty Corbin satula ilman katetta. Tankki oli ajansaatossa ottanut kunnolla turpaan ja sitä oli pakkeloitu lapio kaupalla. Tämän pakkeloinnin kruunasi räikeän oranssilla vedetty ylimaalaus.Samantien ostotapahtuman jälkeen Jussi asensin hieman lisää tuentaa penkkiin ja tankin jäljet peiteltiin läjällä asennetarroja. Tällä stuukilla Jussi veteli kesän 2016. Samaisena syksynä mopo siirrettiin talliin ja alkoi pieni pään raapiminen ja ihmettely, mitä Buellille pitäisi tehdä seuraavaksi?
Positiivista oli kuitenkin se, että edellisten omistajien toimesta pyörään oli jo päivitetty arvokkaita osia. Kuten asiallinen Metmatchex Engineeringin swingi, sekä NHSR:n 1250cc big bore pyty, korkeanostoiset nokka-akselit ja kunnon HSR42 kaasari.
Lue tästä pyörästä ja muista mielenkiintoisista pyöräesittelyistä, sekä artikkeleista lisää ostamalla tämä Bomber Magazine 1/2019 numero Bomber webshopista: http://shop.bomber.fi/index.php?route=product/product&path=59_67&product_id=266

Tai tilaamalla lehti edullisesti suoraan kotiisi tästä linkistä:
http://shop.bomber.fi/index.php?route=product/product&path=59_72&product_id=225

FacebookTwitterDiggGoogle BookmarksShare on Google+