BMW Motorrad Dealer Build-Off 2019 KISAN ÄÄNESTYS!

Valvojat: B1200, John, Bomber#1, ESKIL, Kimmo, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ, btseppo

Mikä näistä Bemareista iskee parhaiten?

Äänestys päättyi Su Kesä 02, 2019 7:10 pm

Biketeam Tampere BMW R NineT Racer
3
38%
Biketeam Vantaa BMW Urban G/S
0
Ei ääniä
Biketeam Raisio BMW R NineT Pure
5
63%
 
Ääniä yhteensä: 8

Avatar
Bomber Magazine
Viestit: 857
Liittynyt: To Marras 27, 2003 1:00 am
Viesti:

BMW Motorrad Dealer Build-Off 2019 KISAN ÄÄNESTYS!

Viesti Kirjoittaja Bomber Magazine » Pe Touko 03, 2019 7:10 pm

BMW on ottanut hyvin haltuun sporttipyörien ja seikkailupyörien omistajien lisäksi myös partaa kasvattavat aikuiset hipsterit. Heille tarjotaan ideoita ja virikkeitä, kuinka uutta moottoripyörää voi muokata uniikiksi ja omistajaa mahdollisimman paljon tyydyttäväksi laitteeksi. Näissä suunnitelmissa BMW tarjoaa ihmisille Ninet sarjan pyöriä, johon jopa valmistaja itse tekee paljon aftermarket erikoisosia, perinteisistä aftermarket osavalmistajista nyt puhumattakaan.

Tämä on aivan loistava suuntaus ja BMW on saanut sen myös muutettua hyväksi myyntiartikkeliksi prätkilleen. Pitkä aikaisille Bomber Magazinen lukijoille, tässä ei ole mitään uutta vaan päinvastoin, tätä sanomaa olemme toitottaneet jo vuodesta 2001 alkaen. Silti sanonta parempi myöhään kuin milloinkaan, sopii tähän kohtaan kuin sormi sieraimeen.


Mistä Dealer Build-Off kisassa on kyse?

Kisan järjestää BMW Motorrad Nordic eli pohjoismaiden maahantuoja. Samainen taho on haastanut kaikki pohjoismaalaiset BMW dealerit osallistumaan kilpailuun ja tähän osallistuminen on jälleenmyyjiltä pikemminkin pakollista kuin vapaaehtoista.

Mitkä säännöt?
BMW lähetti eli myi osallistujille Ninet sarjan pyörän, joko Urban G/S:n, Puren tai Racerin. Pyörään tai sen varusteisiin ei voinut vaikuttaa ja tämä asetti projektit lähtökohtaisesti hieman eri arvoiseen asemaan. Pyörän piti olla lopulta vielä katulaillinen ja kokonaisbudjetti rakentamiselle oli 5000€. Tähän summaan ei töitä laskettu ja tarvittaessa sai käyttää myös ammattirakentelijoiden apua.

Jokainen diileri sai itse päättää rakentamisen teeman tai tyylisuunnan vain mielikuvitus ja 5k budjetti oli rajana. Aikaa rakentamiselle oli käytännössä kolme kuukautta joulu-maaliskuu.
Kisan voittaja pyörät valitsee kolmen hengen raati, johon kuuluu Norjan BMW myyntipäällikkö, Nordicin markkinointipäällikkö ja ruotsalainen Ronna Norén Unique Custom Cycles (UCC) firmasta.

Bomber Magazine on myös mukana ja tukemassa kaikkea moottoripyörien rakenteluun liittyvää niinpä järjestämme vielä oman lukijoiden äänestyskilpailun näiden kolmen suomalaisen BMW:n osalta.


Tässä Suomen BMW diilereiden rakennetut pyörät:

Biketeam Tampere
BMW R NineT Racer

Kuva

Biketeam Vantaa
BMW Urban G/S

Kuva

Biketeam Raisio
BMW R NineT Pure

Kuva

Eniten ääniä 1.6.2019 mennessä saanut pyörä tullaan esittelemään tarkemmin Bomber Magazinessa 5/2019.

Avatar
Fear_factory
Viestit: 1289
Liittynyt: Ke Elo 27, 2008 12:00 am
Paikkakunta: Tellu & VFR 750

Re: BMW Motorrad Dealer Build-Off 2019 KISAN ÄÄNESTYS!

Viesti Kirjoittaja Fear_factory » Su Touko 05, 2019 4:15 pm

Vaikka kaikki bemarit on paskoja ja pitäs poistaa maanpäältä niin silti toi tampereen racer on aika komee :firing:

Vastaa Viestiin