NFT Road Trip to Eesti&Smash vol.2(011)

Valvojat: B1200, John, Bomber#1, ESKIL, Kimmo, ZX-14R, Bomber Magazine, LEQ, btseppo

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

NFT Road Trip to Eesti&Smash vol.2(011)

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ma Heinä 18, 2011 11:07 am

Jaahas tytöt & pojat, aloitetaas pikku kertomus tämän vuoden reissusta. Jos kiinnostaa kitistä kirjoitus asusta/virheistä, tee se jossain muualla... Tarinan tapahtumat ovat fiktiivisiä tai jos ne ovat todellisia on kaikki tapahtunut suljetulla alueella, myöskin nimet tarinassa ovat keksittyjä :)

NFT suuntasi ensi kerran Viron maalle viime vuonna ja koska matka oli erittäin onnistunut, niin päätettiin että mennäänpäs toisenkin kerran.
Viime vuonna kierrettiin maa ympäri, niin tänä vuonna sitten ensin Rutjalla Koillis-Viroon ja sieltä sitten maan halki ihan keski-Viroon ja lopuksi sitten Saarenmaalle. Näin saatiin mukavasti lähes koko reissu eri reiteille kuin viime vuonna :)

Perjantai 8.7-11
Aamulla kello herätteli about klo.06:00, hiukan sellaista matkajännitystä vatsan pohjalla, kamat kasaan ja tripla tsekkaus että kaikki tarvittava on varmasti matkassa. Ensi kohteena ABC-Nastola ja siitä sitten kohti Mäntsälän vyöruusua. Täällä saatiinkin lähes koko oma kööri kasaan ja pikaisten kahvien jälkeen todettiin, jota eiköhän jatketa matkaa kohti lauttaa...
Siitä sitten nätissä letkassa huolto-auton perässä kohti Helsinkiä(mitä nyt joku hondamies taas sikaili letkassa), tällä kertaa saatiin ajella aika lähelle pääkaupunkia ilman poliisi saattuetta, kunnes jostain järvenpään kulmilta hyppäsi sivari rykkönen perään ajelemaan. Koska ajelu oli kumminkin erittäin maltillista, tyytyi tuo hetken ajelemaan perässä ja jätti meidät sen jälkeen rauhaan :)
Päästiin sitten satamaan ja täällä treffattiin sitten loput matkalaiset Vaasanmiehet + Apen reissuryhmä, olihan sitten aikamoinen häröpallo kun kaikki pyörittiin yhdessä siinä tullin ja check-in pisteen välissä :D
Kuva
Aika täyteen sitä saatiin toi huolto-auto, vaikka kyseessä on tosiaan 7m sprinter...
Kuva
Mopot sitten joukkoparkkiin lauttaan:
Kuva
Ja perinteitä noudattaen kannelle notkumaan:
Kuva
Toi lauttamatka kun ei kestä 2,5h tuntia kauempaa, oltiinkin perillä lähes hetkessä...
Matkalla ehti kumminkin hondamies kertomaan minkä kokoisia ne teidän vehkeet on, vai onko toi tsemppipeukku?
Kuva
Lautasta pihalle ja olihan toi letka aika makeen näköinen :)
Kuva
Siitä sitten ajeltiin osa tankkaamaan huoltsikalle mopoja ja osa tankkaamaan matkaevästä RIMI:stä... Ensimmäinen kommellus osuikin sitten jo tähän, tuolla rimin pihassa huomattiin ettei mozzea ole missään ja yllättäen miehellä ei ollut edes puhelin matkassa, vaan sekin oli huolto-autossa. No, juuri kun olin lähdössä miestä etsimään kurvasi parkkipaikalle pahaääninen 3-sylinterinen :firing:
Sieltä sitten lähdön hetkellä joku yrittää epätoivoisesti antaa ajo-ohjeita:
Kuva
No tässä kohtaa pakka menikin sitten lähes odotusten mukaisesti aivan sekaisin ja puolet letkasta hukkui omille teilleen...
Jo etukäteen ajattelin, että jos se jossain menee vituix, niin tässä :D
No ei siitä mittään, kamat niskaan ja ajelemaan vaatimattomasti tunnin myöhässä tapaamaan Gert tuonne kaupungin laidalle Heseen.
Täällä sitten kasassa vielä oli sentään yli puolet kokonaismäärästä :eek:
Kuva
Täällä sitten tein päätöksen, että en jää oman porukan kanssa enää ketään odottamaan, vaan jatketaan matkaa ja koitetaan ehtiä tämän päivän aikana vielä syömään ja sinne Rutjalle.
Letka liikkeelle Gertin johdolla ja tää sitten syötti menemään sellaista kyytiä, että yllättäen taas letka repeili sinne tänne :lol:
Itse jäin tarkoituksella pitämään letkan perää ja niinhän siinä sitten kävi, että vaasan miehet oli jäänyt hienosti merkkaamaan mistä noustiin valtatieltä tuonne rannan mutkapätkälle, mutta itse ruokapaikan risteyksessä ei sitten ollut ketään :D
Gertin perässä ajelleet toverit sitten pääsi matkalla syömään ja itse paikka taisi ollakin aika tyylikäs
Kuva
Komee rivi
Kuva
Lienee vaikea arvata mitä tässä kuvauksessa on haettu :D
Kuva
Noh, me ketkä ei tonne syömään päästy saatiin onneksi todella pieni sadekuuro kohdalle ja edes huppari ei kastunut läpimäräksi, toisin taisi olla joukolla mikä pääsi syömään? :P
Noi viron pikkutiet ja mutkapätkät on sitten sellaisia, ettei niille kyllä kannata prätkällä lähteä ajelemaan, niin kunto on luokkaa karmeasta karmeampi ja siellä ei saa kuin mopon rikki ja omat hermot vaan menemään, joten tuolla ajellessa kannattaa suosia noita isompia teitä :wavey:
Siinä sitten ennen tota rutjaa on vielä kauppa, jossa keräiltiin vielä koko letka kasaan ja päästiin sitten tonne rutjalle asti yhdessä piiiiiitkässä letkassa :)
Perille päästiin ja leiriä kasaan, Gert olikin varannut meille taas aitopaikan ja siihen sitten vehkeet parkkiin
Kuva
Ja vierestä suomen smash vieraat mökkiksen huorabussin johdolla
Kuva

Smash itsessään oli hyvin samankaltainen kuin viime vuonna ja siitä nyt ei sen kummempaa kerrottavaa ole, naiset on edelleen kauniita ja olut&ruoka erittäin halpaa...
Perjantaina tuo kenttä oli kaikille avoinna ja sinne sitten sulateltiin sitä kumia ihan huolella, lauantain aikataulut sitten kusi aika rankasti ja tällöin ei aikaa sille ylimääräiselle vapaalle kikkailulle oikein ollut :(
Lopulta kun kiihdytys ja stunt-kisojen jälkeen siihen oli aikaa, loppui se leikki sitten jonkun virolaisen sankarin lipoihin... Mies veteli vielä ylpeesti t-paidassa&shortseissa ja släbärit jalassa, meidän palomies/pelastaja hobitti oli käynyt analysoimassa vammat ja sairaalareissunhan siellä oli viron sankari saanut...
Perjantai iltana kuuntelin yhtäkkiä, jotta mikäs perkele se oikein pärisee korviin ja TADAA joku iski menemään samanlaisella pocketbikellä mikä itselläkin oli mukana... Ei muuta kuin kaivamaan pocket autosta ulos ja kisaamaan :D
Paikoillanne, valmiiina, HEP
Kuva
Ja mihin oli Viron miehestä???? EI MIHINKÄÄN :D
Kuva
Itse kisoissahan suomalaiset vei sitten lähes kaiken :D
SFT:een jätkät otti stunttikisassa sijat 1&2 ja vanhempi vatanen säesti 3-sijalla.
Fighter näyttelyssä kaenmuron trumppa oli kolmonen, kossun taistelija 2 ja pikkurosvon vuosien uurastus palkittiin ykkössijalla!
Kiihdyttelyissä revi pokkasi ykkössijan tuolta outlaw-luokasta ahdetulla busallaan
Tästä vähän stunttikisaa
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Ja sitten herkkää palkintojen jakoa
Kuva
Ai niin, eikös motogp:säkin ole kuskeilla omat gridgirlit :D
Kuva
Keksittiin muuten siinä illan aikana minkä takia toi (oliko se dentti?) tehdään noihin tankkeihin...
Perkele, sehän on oiva paikka juoda whiskyä :D
Kuva
Ja kukas se onkaan sopiva testaamaan? no tietysti ktm-mies
Kuva
Sunnuntai aamuna olikin taas tuo kenttä avoin vapaalle pommitukselle ja niinhän sitä sitten lähes koko road trip siellä kävi veivailemassa, meikäläisestäkin tuli ulos piilevä stunt-kuljettaja ja tuli kokeiltua tota -j-beamin honukkaa.
Sillähän jopa lähti paskahousun käsissä ympyrää piirtymään
:D
Kuva
Noh, tais se omistaja sitä viedä vähän tyylikkäämmin :deal:
Kuva
Teemule näytti miten sitä suzukia kuuluu paiskoa :firing:
Kuva
Ai niin, koska tissit ja perseet tytöiltä on vaan niiiiiin nähty juttu, niin tällä kertaa smashista tallentui seuraavaa :blah:
Kuva
Kuva
Kuva
Niin, koska ne hondamiehet on ylimielisiä kusipäitä, kävi niistä yksi kirjoittamassa lauantai huumassa nimensäkin muistoksi
Kuva
Tämän voi antaa anteeksi, koska mies myös vei tuon logon käytön hiukan muita pidemmälle :deal:
Kuva

Pikkuhiljaa siinä sitten itsekin sunnuntaina kasailtiin leiriä ja ajateltiin lähteä iltapäivällä ajelemaan kohti Raplaa, mihin oli tarkoitus leiriytyä sitten SU-MA yöksi.
Kaikki olikin jo lähes valmiina, kun sieltä tulee kentältä pois yksi riksun mies ja kertoo hondasta menneen vaihdekiksin uniballin poikki :freak:
Voi perkele, mitäs nyt eteen, tollaseen ei paljon oltu varauduttu... Virolaisten ystävien kanssa pähkäilyä -> Hiukan porakonetta lainaan -> ja VOLA! Meillä oli kasassa oleva vaihdepoljin
Kuva
Kuva
Ajokamppeet niskaan ja kentälle vielä yhteiskuvaan
Kuva

KIITOS GERT JA KIITOS SMASH! :firing:
Ensi vuonna aivan varmasti taas paikalla :deal:

Siirtymästä ja seuraavasta illasta lisää vielä tänään myöhemmin :wavey:
Viimeksi muokannut serious-sam, Pe Heinä 22, 2011 10:34 am. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
Hermanni
Viestit: 1272
Liittynyt: Ma Tammi 23, 2006 1:00 am

Viesti Kirjoittaja Hermanni » Ma Heinä 18, 2011 8:53 pm

SAMI!!! Mä rakastan sua, mutta en sillain homolla tavalla! :D

Syk0
Viestit: 24
Liittynyt: Su Loka 26, 2008 12:00 am
Paikkakunta: pc37 kumiluoti

Viesti Kirjoittaja Syk0 » Ma Heinä 18, 2011 10:25 pm

Vitun mukavaa luettavaa! :firing: Näyttän olevan hauskaa! Mut silti niit tyttöjen kuviiki vois myös pistää :freak: :blah:

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ti Heinä 19, 2011 1:21 am

Jaa että paskaa läppää lisää :blah: No sitähän riittää :D
Jatketaas päivästä numero 2, eli sunnuntai 10.7-11

Siinä tosiaan iltapäivän aikana kun saatiin varmistettua, että kaikki on ajokunnossa ja puhaltaa siis puhtaan 0, lähdettiin valumaan kohti tuota Raplaa. Sieltä meillä ei ollut etukäteen varattuna majoitusta, mutta katsottuna oli muutama paikka.
Jäin sitten varmistamaan tuota letkan perää ja sen että pääsin sieltä kentältä hiekkatien pois, tuli zuissi jo hädissäään vastaan ja letkan pään hukanneena :lol: No ei mitään hätää, mulla reitti hanskassa ja eikun zuissi "letkaan"(minä+huolto-auto :D ) mukaan ja liikkeelle... Päästiin sitten n.10km ja mitä mun silmät näkivätkään :eek:
Tien vieressä lauma jätkiä parkissa ja MITÄ MITÄ??!!?? KTM-mies oli riisunut yyber kireät ratanahkat ja tuherti jotain ktm:än magnesium valmisteisien 75 asteen kulmassa olevien v-moottorin sylinterien vieressä :eek:
Kuva
No saatana, tuolta se nyt vaan kusee jäähdytin nesteet pihalle
Kuva
Ja tarpeeksi kun runkattiin, niin sieltähän löytyi hajonnut koneklemmari.
Kuva
KTM-miehen mielestä se onkin japanissa valmistettu osa, koska se tolleen hajoaa kesken matkan :P
Puhelinta siis käteen ja soittoa jo kaupalle asti ehtineelle letkan kärjelle ja TADAA! pelastaja saapui JAPANILAISELLA moottoripyörällä tuoden mukanaan nipun klemmareita
Kuva

Eipä siinä, vehkeet kasaan ja taas jatkui matka.
Suurin osa tankkasi siinä haljalassa ja itse katsoin siinä, että tripissä vasta 150km, pitäis helposti päästä vielä toinen mokoma...
Mitä vielä, saatana sen että päästiin vajaa 20km, niin mulla syttyi bensavalo :nono: Vi**u mikä idiootti, en sitten ajatellut, että ehkä vei vähän soppaa se kentällä vedättely ja kiihdyttely...
Mentiin sitten tankkaamaan ekaan kylään nimeltä Tapa, täällä sitä taas tuntui ihan julkimolta, kun vanhemmat tosiaan toi lapset tien varteen katsomaan ja jokapuolelta vilkuteltiin ihan kuin joku pressa olisi ajellut kylän läpi :eek: Ei mitään mukavaltahan tuollainen tuntuu ja kun kerran kansa pyytää, niin kansalle sirkushuveja :D Eli kyllä siellä saattoi taas eturenkaat kytkeytyä ilmaan ja takarenkaista jäädä asfaltin pintaan luikertelevia käärmeitä :firing:
Seuraavan kylän kohdalla olikin sitten taas tankattava, arvatkaapa tällä kertaa mitä laitetta?
No tietysti tota stunttihondaa :D Toi lommo tankki enää vedä mitään ja sitten kun toi ukko ajaa sitä kokoajan yli 10krpm kierroksilla, niin ei kai sillä yli 100km pääse millään :lol:
Ei muuta kuin huolto-auton ovet levälleen ja kamaa tankkiin
Kuva
Koko letka siihen vaan kadun varteen
Kuva
Kun oli tankattu, jatkui se matka eteenpäin ja päästiin lopulta perille tonne Raplaan. Tämä olikin sitten aika paljon pienempi paikka mitä kuvittelinkaan ja otettiin kohteeksi eka kauppa mitä tuolta löydettiin. Tuo kauppojen hintataso on näissä pikkukylissä todella alhainen ja voisi jopa sanoa, että mikän ei maksa oikein mitään... Siispä varmuuden vuoksi kaupasta vähän pientä sapuskaa, jos ei enää mahdollisista majapaikoista saisikaan ruokaa. Läksin sitten prätkällä ajelemaan ja etsimään siitä läheltä majapaikkaa, löysinkin todella siistin ja rauhallisen paikan nimeltään Joen majatalo. Rohkeasti kysymään tilannetta ja pettymykseksi sinne ei olisi mahtunut kuin 10henkeä, ystävällinen herra silti soitti johonkin ja sanoi, että menkää paikkaan nimeltä nummi körts. Kiitin herraa tiedosta ja ajelin kaupalle keräämään poppoon kasaan, lähdettiin sitten ajamaan saamieni ohjeiden mukaan ja n.5km lenkin jälkeen oltiin tuolla nummikörtsin pihalla, ei ketään paikalla -> soitto ovessa olevaan numeroon ja omistaja sanoi olevansa Tallinnassa :eek: -> ei siis majoitusta...
Hetken voi perkele ja toteamus, että yritetään mennä katsomaan sellainen paikka kuin krantsi körts. Olin tänne lähettänyt ennen reissua kahteen otteeseen s-postia, mutta mitään vastausta en heiltä ollut saanut... Taisivat luulla meitä joksikin liivijengiksi :lol:
Paikka löytyikin helposti ja pienen neuvottelun jälkeen täältä löytyikin yösija+ruokailu+sauna :firing:
Ja voi juma, että olikin upea paikka! Vanha mylly rakennuksineen ja entisöitymä/rakennettuna hotelliksi :)
Kuva
Kuva
Kuva
Yö+aamupala+sauna=25e/ukko, lienee aika kohdillaan?

Jatkubid aamul...
Viimeksi muokannut serious-sam, Pe Heinä 22, 2011 10:38 am. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Avatar
takakumi
Viestit: 463
Liittynyt: Ma Touko 08, 2006 12:00 am
Paikkakunta: k4 faitteri

Viesti Kirjoittaja takakumi » Ti Heinä 19, 2011 7:46 am

Vittu, pitäsköhän joskus ryhdistäytyy ja lähtee mukaan :firing:
Mukavaa luettavaa, tosin nostaa pintaan jonkin asteista vitutusta katkeruuden ja lievän kateuden ryydittämänä.

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ti Heinä 19, 2011 2:42 pm

Maanantai 11.7

Hyvin "nukutun" :P yön jälkeen koitti sitten maanantai aamu ja nyt oli tarkoitus ajella sitten tuonne Saarenmaalle Kuresaareen mistä olikin varattuna hotelli koko loppureissulle. Edellisenä iltana oli tuo Toveri tampereelta eli Hermanni sanonut, jotta mopon etupyörän laakereissa taitaa olla jotain vilunkia. No etupyörän toinen laakeri oli aivan selvä :eek: Siihen hätään sitten etsimään laakerille koodia ja kyselemään mistä noita saisi, kovin tuntui tuo koko aika standardin omaiselta näin äkkiä ajatellen. Hetki tuumattiin ja todettin, jotta työnnetään nyt ensin mopo huolto-autoon ja ajellaan tuonne märjamaalle mikä on hiukan isompi paikka. Siellä näytti ainakin netin mukaan löytyvän jotain huolto mestaakin mistä noita voisi löytyä.
Siellä se honda nököttää niin nätisti
Kuva
Piano mieskin rasvasi vissiin ekan kerran koko reissulla kettingit ja kiristeli putoilevia osia.
Kuva
Ei siinä auttanut, kamat kasaan ja baanalle... Siirtymää tuohon märjamaalle ei ollut kuin vajaa 30km ja kun päästiin perille, huomattiin että ei tääkään ihan hirveän iso paikka ole, löydettiin silti se Gummimees-liike mitä oltiin netistä tsekattu -> Sisään kyselemään jotta löytyykö -> Huolto-mies penkasi koko varastonsa, mutta ei valitettavasti tärpännyt. Loppu jengi jäi sitten siihen istumaan terassille ja mä kävin ajelemassa vielä siinä kylällä etsimässä ton gummimeesin suosittelemaa paikkaa, löysin sitten vielä yhden paikallisen autokorjaamon, mutta ei natsannut sielläkään :(
Takaisi terassin kupeeseen ja eikun nokka kohti seuraavaa kylää Vihulaa.
Kuvassa vasemmalla olevassa rakennuksessa oli paikallinen autotarvikeliike ja kun ei laakereita löytynyt täältäkään, oli se paikka merkattava :D
Kuva

Eihän siinä auttanut sitten muu kuin ajella kohti Virtsua ja mennä siihen satamaan pitämään palaveria ja punomaan seuraavaa sunnitelmaa. Päästin Virtsuun perille ja siihen tulikin heti henkilökuntaa kyselemään, jotta tuletteko heti seuraavalla lautalla yli? Sanottiin, että venttaillaan seuraavaa, koska noita menee tuonne saarenmalle 30min välein. Lautta muuten maksaa 1henkilö+mopo huikean 4,60e.
No siitä sitten vaan pikku hiljaa vehkeet jonoon ja odottamaan lauttaa.
Kuva
Sieltähän se tuli taas kuin tilauksesta
Kuva
Mopot parkkiin ja miettimään josko sitä kannelle menisi fiilistelemään
Kuva
Siitä se sitten irtosi aika rivakasti, ei nimittäin paljon jää nää ukot venaamaan jos et ole ajoissa...
Kuva
Lauttamatka kestää sen huikean 25min, niin ehtiihän siinä ottamaan rennosti
Kuva
Siellähän se vastaranta alkoi sitten häämöttämään
Kuva
Ja onnellisesti toisella puolella kaikki yhdes koos :D
Kuva

Tästä olikin enää sellainen n.70km matkaa tuonne Kuresaareen mikä on tosiaan tuon Saarenmaan pääkaupunki. Kelit oli kohdellut meitä todella mukavasti, niinpä tämäkin väli päästiin siirtymään ihan hupparia päällä...
Heti kun sitten baanaa aukesi alkoi taas renkaat kulumaan ja toiset laahasi sitä ohjaamoa yläilmoissa... Vajaa 10km päästyämme tulikin ensimmäiset poliisit vastaan, onneksi tässä vaiheessa ei kukaan "vedellyt"... Mutta voi vaan arvata kuin poliisit eteenpäin ajellessa on laskeneet aika perusmatikalla 1+1 mistä ne viirut on ilmesyneet tiehen, kun paikalla vielä aivan varmasti velloi kuminkäryinen sinertävä savu :D
Tuosta kun Kuivastusta lähtee kohti Kuresaarta, niin matkalla on mahtavan näköinen muutaman kilometrin mittainen kahden saaren väliin siirtomaalla tehty tienpätkä, täällä yllättäen se sokka lähti sitten aika pahasti irti :firing: Tämä sitten aiheutti jopa muutamia hiukan vaarallisia tilanteita, joten tien sivuun parkkiin ja vähän muistiinpanoja :deal:
Ja lopulta sitten perilla kuresaaressa! Siinä olikin sitten ensimmäisen liikenne-ympyrän viereen ajellut tuo meitin huolto-auto parkkiin, eikun mopot perään parkkiin ja kyselemään mikä meininkinä? Siellä oli sitten Hermanni valppaana miehenä huomannut Hondan-liikkeen ja menny kyselemään jotta saisko sieltä laakereita? Vastauksena oli ollut että ei löydy hyllystä(tallinnasta saisi), mutta tilaamalla keskusvarastolta belgiasta saa perjantaiksi. No itse sitten kysäisin, että et sitten kysynyt saako ne tilattua Tallinnasta ne tähän liikkeeseen? Luulisi että päivässä tai kahdessa kulkisi tollasella sisäisellä postilla...
-> Uudestaan kysymään ja liikkeen kaveri lupasi jotta keskiviikkona on laakerit täällä, mahtavaa! :)
Kuva
Tästä ei sitten ollut hotellille kuin muutama kilometri ja niistä kun selvittiin, niin tadaa!
Kuva
Kuva
Pitkä siirtymä takana, joten tälle päivälle mopot jäi siihen ja ensin vähän terassilla sakua
Kuva
Tämän jälkeen mentiin sitten saunomaan ja sieltä nyt ei kuvia laiteta, kun yksi pilas taas muiden maineen :blah:
Se on pojat sellanen juttu, että jos menette beamin kanssa saunaan, laittakaa kaikille uikkarit pakolliseksi :lol:
Viimeksi muokannut serious-sam, Pe Heinä 22, 2011 10:42 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ke Heinä 20, 2011 12:27 am

No helvetti, joko kyllästyttää??? Vi**n hyvä, sillä tätä paskaa tulee lisää :lol:
Tiistai 12.7-11
Maanantai iltana iski toi kuninkaallinen ajatus Saarenmaan B-illasta :D ja tarkoitus oli sitten ottaa aika tiivis päivä kaiken kulttuurinkin kera...
Joten ensin aamulla käytiin vähän ostoksilla ja kun ei mäkkiä Saarenmaalla ole, piti tyytyä heseen, vaikka tampereen miesten pakit meneekin heidän majoneesista sekaisin :D
Kuva
KTM-miehen setti, aika pliisu...Se kun tarvitsee lihaa!
Kuva
Siitä sitten paikalliseen maximaan
Kuva
Onneksi meillä oli toi tiukka italialainen paparazzi mukana ja se saikin ikuistettua jonkun pervon kawa miehen ihan omissa jutuissaan :eek: :P
Kuva
Tässä vaiheessa kaupan henkilökunta ilmoittikin, jotta täällä ei pojat kuvata ja yllättäen alkoi vartija pyörimään siinä meidän lähettyvillä, ihme meininkiä :D
Ostokset suoritettua käytiin kahvilla tutustumassa keskustassa olevaan ravintolaksi muutettuun tuulimyllyyn veski trahter
Kuva
Kuva
Upea paikka ja tässä samalla todettiinkin, että tänne yritetään tulla illalla syömään.
Saatiin sitten kauppareissulla ostettua frisbee sekä beach lentis seuraavan päivän rantakeikkaa varten, joten oli hyvä ajella hotellille takaisin :)
Koska aikaa oli sitten runsaasti ennen b-iltaa ja kaikki satutaan pitämään kulttuurista ja historiasta, niin olihan se lähdettävä käymään tuossa hotellin vieressä olevassa piispanlinnassa.
Koska lisäksi ollaan erittäin sporttisia, taitettiin matka tonne linnaan kävellen :deal: (matkaa oli huikeat 600m :lol: )
Ja jo siinä matkalla tuo italian allaspoika sai taas ideaa
Kuva
Komea linnan sisäänpääsy ja sama saatanan allaspoika :D
Kuva
Linnan puolustusmuurilta avautuu aika tyylikäästi merimaisemaa
Kuva
Oliko se niin, että pojat on poikia :lol:
Kuva
Kuva
Varmaan se tunti pari pyörittiin tuolla linnassa ja on kaikille tonne menijöille kyllä tutustumisen arvoinen paikka.
Allekirjoittanut hattu friikkinä ihaili ehkä tulevaa kypärämallia :upto:
Kuva
Doctor Livingstone, I presume?
Kuva
Ai niin, kun tuo italian allaspoika tykkää kaikesta erilaisesta(mies ajaa ktm:llä :P ), niin eikö se ensin tuolla linnassa yrittänyt johonkin koloon piiloon
Kuva
Ja kun se sieltä löydettiin ja päästiin pihalle, niin uusi idea.....
Jum****ta, Wilhelm Tell :D
Kuva

Takaisin hotellille ja vilkaisu kelloon joka näyttikin jo varttia vaille 18, joten eikun ajokamat niskaan ja kohti sovittua b-ilta paikkaa, eli honda keskuksen pihalle. Tänne ajellessa oli tosiaan sitten itsekin että wtf? kaks rykköstä tuli siinä kulmalla vastaan ja hyppäsi letkaan mukaan... Siinä jo nopeasti katsoin, että pakko olla suomesta ja ei nyt ihan sattumaa voi olla että ukot ajelee juuri tohon aikaan siinä kohdilla missä piti tavata :deal:
Kuva
Kuva
Hondan liikkeen pihalle turisemaan ja tekemään pieni reittisuunnitelma. Eka ajatus oli sitten ajella ihan eteläiseen kärkeen Sääreen, mutta sinne kun lähdettiin olikin ekan kahden kilsan jälkeen edessä tietyö :freak2: Ei vaihtoehtoja ->pelit ympäri ja sille päivälle 5 kerran mopoilla keskustan läpi :tardmaker:
Tässä vaiheessa mä jo meinasin luovuttaa ja sanoin, että eiköhän anneta olla... Mutta onneksi rakkaat toverit sanoi, jotta ajetaan nyt joku lenkki...
Siitä sitten ajeltiin sinne Kihelkonnaan, tiet olisi ollut mahtavan pitkiä suoria keulimiseen, mutta tällä kertaa tien kunto oli niiiiin heikkoa ettei siitä sitten tullut oikein mitään, pari kuvaa silti itse reissusta
Kuva
Kuva
Jo matkalla tuonne katselin siinä keskustan tuntumassa, että olisi mukava iso liikenneympyrä, jotta ton voisi kokeilla liirata ympäri.
No kun tultiin takaisin, niin pitihän se kokeilla sitten vetää ja toi mozze sai ihan kohtuu tyylikkään kuvan sieltä aikaiseksi :)
Kuva
Kaksi kierrosta ehdin ensin vetää ja nostin koko ajan vauhtia lisää, mutta sitten tosiaan kolmannen kierroksen alussa eräs honda mies päätti, että tosi röyhkeä ja ylimielinen toi mun ajo kun ei muut saa ajaa ollenkaan :D Sen verran se sitten oli ahdas toi ympyrä, etten mahtanut sladissa ohi, joten jouti poistumaan ympyrystä sankan savupilven saattelemana :firing:

Kaikki ehjänä takaisin perille hotelliin ja soittelin sitten tuonne veski trahteriin ja varasin meille sieltä ruokailun illaksi puoli kymmenen.
Koko joukolla sitten aloittelua hotellin terassilla
Kuva
Siitä taas reippaasti kävellen perille, tahdissa MARS
Kuva
Ja koko ryhmä rämä myllyllä pöydissä
Kuva
Kuva
Tää kun oli sellainen ns.hienompi mesta, niin ruokakin oli aika kallista: Valkosipulileivät alkupalaksi, lammasta pääruuaksi ja iso olut maksoi jo huikean 10,60e :D
Toi mylly on iltavalaistuksessa kanssa aika tyylikkään näköinen
Kuva
Tästä sitten taas osa pelimiehistä lähti baariin ja osa hotellille elbaamaan ja valmistautumaan seuraavaan päivään.

jätkatakse samas homme... :wavey:

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ke Heinä 20, 2011 10:23 am

Keskiviikko 13.7-11
Vääjäämättä reissu alkoi kääntyä lopuilleen ja nyt vietiin jo toiseksi viimeistä päivää :( Noh, isi opetti jo pienenä, että kaikki hyvä loppuu aikanaan ja edelleen se vaan pätee :)
Jyskälän miehet lähtivät heti aamutuimaan sitten ajelemaan kohti Pärnua ja me siinä funtsailtiin, että jos käydään ensin päivällä vähän tosa biitsillä ja katsellaan sitten illemmalla jotain ajolenkkiä...
Ensin silti vähän pesuaine ostoksia
Kuva
Sen jälkeen mopot puhtaaksi
Kuva
Honda mies ehti myös esitellä uusimpia ostoksiaan HONDA-boxerit
Kuva
Samalla kun käytiin pesuaine ja boxeri ostoksilla käytiin taas kyselemässä niitä hermannin etupyörän laakereita... Niitä kun ei silloin keksiviikkona kuulunut. No siinähän se selvisi sitten, ettei ne niitä ollut mistään Tallinnasta tilanneet, vaan hondan pika varastolta sieltä belgiasta :eek: Myyjä sitten snaoi, että he soittavat heti kun laakerit on heillä, mutta lupasi että ne on vasta huomenna(torstai meidän lähtöpäivä) liikkeellä. Sanottiin sitten, että haetaan ne kyllä JOS ne on ajoissa. Meidän on vaan lähdettävä aika tiukalla aika-taululla, kun nuo lautat ei paljon jää odottelemaan...
Ei ole muuten ihme, että toope löi 10r myyntiin, taisi sieltäkin kuoriutua hondamies :upto:
Kuva
Lähdettiin sitten beachille viettämään nättiä ja lämmintä päivää, koska oli myös tuo pallo ostettu, niin eikun kentällä patsastelemaan...
Kuva
Allaspoika kyseli ekana, jotta mites tota palloa pitää lyödä :D
Tästä se sitten lähti
Kuva
Ja tähän se yleensä päättyi
Kuva
Kuvassa pallo ei todellakaan ole tullut verkon yli :lol:
Syötön vastaanotossa tämä oli tuttu näky
Kuva
Eräs virolainen nainen tuli sanomaan nähneensä käärmeen luikertelevan hiekalla ja pienen hetken kuluttua huomattiinkin tollaisen siellä luikertelevan
Kuva

Oltiin aamun kauppa reissulla vähän tuunattu tota ktm-miehen kotaria ja kun lähdettiin biitsille taisi mies olla vielä aika höyryissä, kun ei huomannut noita tuunauksia ollenkaan... Ennen reissuun lähtöä oli tuolla huolto-autossa kaikki merkannut nimensä renkaisiin, mutta kotari miehellä niissä luki KTM :D
Siitä se ajatus sitten lähti
Kuva
Uusi äänimerkki samalla
Kuva
Takasin tullessa sitten pidettiin huolta, että se noi huomaa ja mieshän olikin äänimerkistä ihan innoissaan! Takarenkaan tekstistä tuo sanoi, että tuo on jo silkkaa vittuilua :D

Siinä sitten taas jonkunmoista ajokamaa niskaan ja perinteisesti honda-liikkeelle kokoontumaan, tällä kertaa hermanni kävi itse tiedustelemassa niitä laakereita ja kun oli lähdössä liikkeestä ulos, oli myyjä pyytänyt järjestämään vähän kuminpolttoa siihen pihalle...
Senhän tietää tällä porukalla mitä käy jos oikein pyydetään.
Kuva
Kuva
Lähdettiin sitten uuteen suuntaan tuolta keskustasta ja sieltähän löytyi sitten ihan kelvollinen suorakin
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Avatar
DeadBmies
Viestit: 942
Liittynyt: Ti Loka 02, 2007 12:00 am
Paikkakunta: Yammu ja sen Sukisuki

Viesti Kirjoittaja DeadBmies » Ke Heinä 20, 2011 1:56 pm

Järisyttävän hyvää stooria ja toiset tykkää enemmän siitä kuvien katselusta huonoina lukumiehinä niin siitä iso+.. :blah: :firing: :firing:
Prkl, ku osaiski jotain joskus..!"

Avatar
Jazka87
Viestit: 217
Liittynyt: To Huhti 15, 2010 12:00 am
Paikkakunta: Osina.

Viesti Kirjoittaja Jazka87 » Ke Heinä 20, 2011 5:37 pm

Hyvä kertomus reissusta ja kuvista iso PLUSSA :wavey:

Avatar
Komentaja
Viestit: 497
Liittynyt: Ke Elo 30, 2006 12:00 am
Paikkakunta: suzukeja+hva

Viesti Kirjoittaja Komentaja » Ke Heinä 20, 2011 7:38 pm

ei muuta kun mp-maailman matkakertomus juttuihin... :lol:
HEI HEI Hanna ja lapset! Isi lähtee taivaaseen...

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ke Heinä 20, 2011 8:57 pm

Komentaja kirjoitti:ei muuta kun mp-maailman matkakertomus juttuihin... :lol:
:lol: Voi saatana, taitais tulla aika nopsaan bumerangina takaisin :D

Avatar
serious-sam
Viestit: 3176
Liittynyt: Ti Touko 23, 2006 12:00 am
Paikkakunta: Vanhoja, kuten kuskikin

Viesti Kirjoittaja serious-sam » Ke Heinä 20, 2011 9:14 pm

Ja taas mennään :firing:
Jatkuu tuosta ylempänä mainitusta vetosuoralta lähtemisestä...
Tuolta suoralat lähdettiin sitten ajelemaan takaisin kohti kuresaaren keskustaa ja kun saavuttiin siihen kaupungin laidalle huomattiin opaste Roomansaaren satamaan, no perkele eikun sinne vielä kahville mukavan ajelulenkin päätteeksi. No sinnepäin kun lähdettiin työntämään, aukesi siitä heti varmaan toista kilsaa pitkä suora ja voi sitä asfaltin kuntoa = LOISTAVA! Voi varmaan arvata ajoiko noi lyhkäset mopot sen suoran yhdellä vai kahdella pyörällä :lol:
Lisäksi siihen suoran päähän osui sitten mukavaa mutkaa oikealle ja vasemmalle ja tähän kohtaan voi sitten arvata menikö noi pitkät mopot nää mutkat molemmat pyörät samaa vauhtia :lol:
Päästiin perille ja voi JU*****TA, eikös siinä heti käy pari kaveria pyörittelemään ympyröitä pitkin parkkipaikkaa... Ihme heppuja kun pilaa kaikkien motoristien maineen :freak2: :D Nyt voisi nostaa käsiä ylös virheen merkiksi :wavey: :D
Kuva
Kuva
No joo, ei se tohon loppunut vaan kun pihalla oli trampoliini & keinu, niin eihän osaa meinnannut saada kahville ollenkaan...
Kuva
Kuva
Lähtiessä otettiin sitten vielä tollanen pikku poseerauskuva :)
Kuva

Tästä kun päästiin hotellille, lähdettiin sitten vielä tuonne kaupungille syömään. Noilla hinnoilla mitä tuolla safka maksaa, ei paljon kiinnosta itse ruveta ruokaa väkertämään...
Muistaakseni tässä missä tänä iltana käytiin maksoi pizza 5-täytteellä+iso olut jonkun 6e...

Kohta vielä viimeinen päivä :firing:

Avatar
tanskude
Viestit: 618
Liittynyt: Ma Maalis 08, 2010 1:00 am
Paikkakunta: 1100 i/ö

Viesti Kirjoittaja tanskude » Ke Heinä 20, 2011 9:34 pm

Kiitokset Vakavalle mukavista tarinoista :wavey: Niin hienolta reissulta vaikutti että alkoi jo itseäkin kiinnostaa lähteä joskus mukaan.. :)

Mites, varmasti tuolta NFT-topikista jo löytyykin, mutta kysyn nyt kuitenkin että kuinkas paljon näihin reissuihin yleensä on saanut varata rahaa?

Avatar
Fella
Viestit: 616
Liittynyt: To Heinä 03, 2008 12:00 am

Viesti Kirjoittaja Fella » Ke Heinä 20, 2011 10:05 pm

Varovana veikkauksena 500e vois olla aika lähellä mitä mulla meni kaikenkaikkiaan. Aika paljon seo siitä kiinni kuinka pitkään notkuu baareissa yms. :wavey:

Vastaa Viestiin