FZR 1000 Tic/i

Valvojat: ESKIL, btseppo

kahaan
Viestit: 7
Liittynyt: Pe Helmi 18, 2011 1:00 am

FZR 1000 Tic/i

Viesti Kirjoittaja kahaan » La Touko 26, 2012 3:39 pm

No tuollaista sitten,osien haaliminen on edennyt sitä rataa, että pikkuhiljaa uskaltaa sitten vaikka jo aloittaa ihan topicin tälle projektille.

Eli rakennuskohteena on vm. 91 FZR, jota tässä pikkuhiljaa on alettu työstämään uuteen kuosiin. Edellisen omistajan toimesta pyörä on siis turbotettu, rekisteröity turbolle jne,mutta pikaisen kasauksen ja koeajon perusteella tulin siihen tulokseen, että tehdäänpä nyt sitten uusiksi nuo touhut,mitä tälle on ehditty tekemään.

Itselle tämä pyörä on sinänsä aivan täysin tuntematon, mutta moottorien ym. räpläämiset nyt luovat sellaista mielenrauhaa, että jokin projekti oli jälleen työn alle saatava. Kaiken lisäksi turbotekniikka on (yhä) kohtalaisen vierasta, mutta tekemällä, miettimällä ja kysymällä oppii,mikä onkin tässä mottona ollut siitä asti kun ensimmäisen projektini tein.

Mitä nyt menossa:
Kone levitetty pöydälle ja tarkasteltu hieman mitä se on syönyt

Saa/pitää antaa vinkkejä siitä, miten ihmiset ovat tuota FZR:n alakertaa vahvistaneet. Onko jostain saatavan tukevampia kankia,ja jostain olin myös lukevinani,että ei se tämän lohkon kampiakselikaan mikään kestävin malli ole...? Männät vaihtuu Wisecoihin...

Hankittu 750r:n kuusilovinen laatikko, ja uudet kangen laakerit tulivat samassa rytäkässä mukaan.

Lähiaikoina lähtee runko pulverimaalaukseen.

Ruiskun osia yritetty etsiskellä pikkuhiljaa.

Valitettavasti kuvat on nyt vähän vaiheessa,mutta niitä ilmestyy heti kun saan jotakin sellaista aikaan, mikä näkyisikin kuvissa.