Bomber Magazine

Bomber Magazine – Se jyrkempi moottoripyörälehti

Bomber Magazine on täysin suomalaisten kehittämä ja tuottama MP-harrastajille suunnattu erikoislehti. Lehteä on tehty jo vuodesta 2001 alkaen ja se on toiminut alusta alkaen suunnannäyttäjänä monille alan harrastajille sekä yrittäjille – eikä vain pelkästään Suomessa.

Bomber Magazinen tyyli on tarkoituksella karu ja maanläheinen, mutta silti se on samalla suoraselkäinen sekä tyylikäs. Puhuttiin sitten lehden ulkoasusta tai sisällöstä.

Lukijoille lehti tarjoaa tuoreita kuvia, virikkeitä ja uutisia maailmalta, sekä tietenkin kotimaasta. Bomber Magazinen testit ja koeajot ovat jotain täysin erilaista ja asioista kerrotaan niiden oikeilla nimillä. Lehden ei tarvitse nöyristellä ketään, eikä testeissä aristella kertoa totuutta.

Bomber Magazinessa juttuja kirjoittavat alan harrastajat alan harrastajille!

Mainostajille Bomber Magazine tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden saada kiinni ihmiset ja harrastajat, jotka oikeasti rakastavat moottoripyöräilyä ja niiden virittelyä. Oli sitten taantuma tai nousukausi, ihan sama. Pommittajat eivät hevillä luovu rakkaasta harrastuksestaan…

Bomber Magazinen lukijat virittelevät ja ajavat pääsääntöisesti rakennetuilla nakupyörillä, viritetyillä kyykkypyörillä, Supermotoilla, piikillä tai jopa täysin itse rakennetuilla tehohirviöillä. Eli tiivistettynä, Bomber prätkillä.

Bomber-kulttuuri rakennettiin huumoripohjalta ja se sama kieli poskella -tyyli jatkuu myös edelleen Bomber Magazine-lehdessä.

Aitoa, rehellistä ja hauskaa luettavaa. Sitä se Bomber Magazine on!