Jefffe's blade

Valvojat: ESKIL, btseppo

jefffe
Viestit: 787
Liittynyt: Pe Loka 24, 2008 12:00 am
Paikkakunta: sc33 turbo, sc28

Jefffe's blade

Viesti Kirjoittaja jefffe » Ke Joulu 21, 2011 9:12 am

Hohhoijaa. Ajattelin, että en jaksa mitään projekti topicia alkaa tekemään, mutta tässä sitä mennään. Loppukesästä alkoi toi vanha kusiainen pc23:sen vituttamaan ja oli saatava isompaa alle ja vanha pois. PITKÄN etsinnän jälkeen löytyikin liike joka suostui ottamaan ton pc23:sen vaihdossa. Tilalle sieltä tuli 900rr sc28 blade vuosimallia -93. Ennen tätä tuli kuitenkin hirveä polte vuokrata oma talli johon pääsis myös arkipäivisin piristämää/masentamaan arkea. Pienen etsiskelyn jälkeen löytyi sopiva talli vuokralle ja mukaan lähti JK1.1 nimimerkin takana kirjoitteleva seppä.

Eräänä perjantaina sitten otettiin kaverin kanssa auton nokka kohti Naantalia jonne vietiin tuo pc23:sen ja samaisesta liikkestä lastattiin mukaan tuo blade. Vanhalle pyörälle jäi muistaakseni hintaa noin. 3300€. :lol: Ex-pyörän rakentelu topic. http://turbo.bomber.fi/modules.php?name ... ic&t=61018


Pyörälle oli keretty tekemään yhtä sun toista vähän vaihtelevalla menestyksellä. Lyhyehkön koeajon jälkeen todettiin, että moottori on ok kunnossa muuten, mutta ilmeisesti kytkin pitää vähän ääntä.

Kuitteja sain mukaan mm. nokkaketjusta, laahureista, kytkimestä yms vaihdetuista osista.

Homma alkoi sillä, että noi karseat katteet, valot, putket yms hirvitykset sai lähteä myyntiin ja uutta osaa tilalle.

Kuva

Tämän jälkeen sitten pyörä atomeiksi lattialle ja kone pöydälle tarkastelua varten. Joka on vieläkin kesken :lol:

Kuva

Sitten vaan pohtiminen, että minkälaista katetta laitetaan tilalle. 'Motohörhö' style perää ensimmäiseksi mallailemaan. Ihan ok, mutta toi täytyy tehdä loppuun jossain vaiheessa, ehkä ensi vuonna sitten. :D Motohörhö leikkasi pahvin tilalle alsasta suikaleet, mutta nyt ei taida olla kummosta kuvaa niistä. Tarkotus on kuitenkin tehdä toi loppuun jossain vaiheessa. Tosi surkea kuva ja perän kulma on väärä, mutta antaa vähän osviittaa.

Kuva

Tämän jälkeen löytyikin sitten vähän kärsinyt bad bikesin xtreme kate. Tätä katetta kitattiin ja kiroiltiin niin ***keleesti että oksat pois. Heitin tohon päälle tumman harmaan hiontaväri. Tänään kävin sen hiomassa maalaus valmiiksi ja siitä tuli helvetin hyvä. :D

Istumakorkeus tossa on mulle KORKEA, just ja just saan varpaat maahan ja muutenkin toi ajoasento tuntuu aika hullulta, mutta hyvältä!

Kuva

Vähän kauempaa kuvaa.

Kuva

Tässä sivussa on tarkistettu, että noi kuittien mukaan vaihdetut osat on oikeasti vaihdettu niin kasausvaiheessa sitten nokkapukki halkesi ja kone seisoi taas pöydällä 3-4 viikkoa. Onneksi löytyi uusi käytetty joka sinne vaihdettiin ja mä totesin sen toimivaksi. :D

Kuva

On tässä välissä tapahtunut kaikkea muutakin, tankki olis kitattu ja hiottu pellille. Ton ihan alareunan jätän maalarille, se saa hoitaa loput tosta. Tankkiin piti eka upottaa mittaristo, mutta sekin jäi tekemättä. Tossa tankissa on tossa korkin edessä jokin ihme kolo joka pisti vähän omaa silmään niin yritin kuiduttaa sitä umpeen, mutta ensikertalaisenahan se meni sitten vituiksi ja yritän elää nyt ton kanssa. :D

Venttiilin välykset ja yks tiiviste täytyy hakea niin sitten jk:n kanssa käydään toi kone suihkimassa uuteen väriin. Maskia ja alakatetta vaille jotka pitäisi tulla tällä viikolla viellä niin pääsee hiomaan ne ja viemään maalarille. Värinä oon aatellut ihan vakavissani tällästä. En kyllä oo vieläkään ihan varma.

Ultimate green effect fordin värikartasta. Ihan hyvän näkönen oli ainakin värilapussa kun värejä kävin kattelemassa.

http://www.caradvice.com.au/94960/ford- ... -review-2/

Osia on tilaultu ebaysta ja hommattu uusi 'vaimennin' yms. Ja on sitä kaikkea pientä tullut puuhasteltua josta ei jaksa kirjottaa.

Kiillotettuina osina on runko, vanteiden reunat, swingi ja kuvista poiketen keula. Jääny vähän vähemmällä nyt toi kuvien ottaminen niin täytyy huomenna käydä ottamassa muutamat tuoreet kuvat..

Seuraavaksi jatketaan taas niin hauskalla vanteiden hiomisella jotta nekin saadaan maaliin.. Oma deadline sille, että pyörä olis maalattuna ja kone rungossa on 9.1 eli ennenkun astuu palvelukseen..

Eli ihan peruspaskaa tää on. Tarkotus vaan tehdä sellanen peli, että on hauska ajella sitten ens kesänä.

Niin ja nuo kuvat siis suht vanhoja, katotaan jos huomenna napsais tuoreet ja paremmat.

Ehkä ainoa päänvaiva on se, että kun ei tänä talvena riitä aika enää oikeastaan mihinkään niin jäi toi tankki homma ihan kesken. Sen teen kyllä uudestaa ens talvena.

Eipä tässä nyt enää ihan hirveesti oo tekemistä. Hiomista, maalausta, kasaamista, putkelle 'adapteri' kun putkistossa on 2 ulostuloa vierekkäin ja mulla 1 vaimennin, sitten vähän hiomista viellä, muutamien osien hommaaminen, pientä sipistelyä jne. Ei oo siis tarkotus mitään näyttelypyörää tästä tehdä, vaan sellanen että on hauska ajella ensi kesänä. Ainiin ja käydä 'kuristamassa' niin saa sitten ajella hahah haa...


Tällänen kuva löyty viellä. Näyttää toi takakate isolta ja rumalta kun on tumman värinen. :D

Kuva


Välistä jäi jotain juttuja kertomatta/pois, mutta jatketaan tästä. Suuret on ainakin suunnitelmat sitten kun löytyisi kunnolla aikaa eikä tarvisi aina tehdä kiirreellä, mutta niistä sitten joskus vuoden päästä ehkä, jos silloinkaan.

Kuvia tulee suht paljon ja isoina niin jos vituttaa niin älä lue. :D

Niin joo ja jos on jääny nurkkiin jotain siroa etulokaria niin tarjotkaa pm:llä.

jefffe
Viestit: 787
Liittynyt: Pe Loka 24, 2008 12:00 am
Paikkakunta: sc33 turbo, sc28

Viesti Kirjoittaja jefffe » Ke Joulu 21, 2011 9:25 am

Niin ja voi tulla hieman hitaammin päivityksiä ennenkun selkä alkaa oikenemaan taas parempaan suuntaan. Ja ennen joulun laivareissua olis tarkotus saada noi vanteet ainakin valmiiksi niin sieltä voi sitten tulla viiden päivän päästä hyvin levänneenä takasin.. Seuraavalla kerralla täytyy kattoa kytkin jos selkä antaa sen verran periksi.

Avatar
pommikone
Viestit: 1522
Liittynyt: Su Huhti 16, 2006 12:00 am
Paikkakunta: ni sutii

Viesti Kirjoittaja pommikone » Ke Joulu 21, 2011 9:30 am

Ootsä kolme paikkasta tekemässä tosta kun noin pitkän perän meinasit laittaa :lol: :lol:

Ei sentään, hyvältähän toi näyttää :blah:
Arbeit macht frei

jefffe
Viestit: 787
Liittynyt: Pe Loka 24, 2008 12:00 am
Paikkakunta: sc33 turbo, sc28

Viesti Kirjoittaja jefffe » Ke Joulu 21, 2011 9:48 am

pommikone kirjoitti:Ootsä kolme paikkasta tekemässä tosta kun noin pitkän perän meinasit laittaa :lol: :lol:

Ei sentään, hyvältähän toi näyttää :blah:
Täytyy olla, mulle ja mun kahdelle tyttöystävälle! :lol: Onhan toi muuten ihan samanlainen kun super shorty, mutta vaan vähän pidempi.

Avatar
Tessustelija
Viestit: 1391
Liittynyt: Su Syys 11, 2005 12:00 am
Paikkakunta: pc25, pc12, pv60
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Tessustelija » Ke Joulu 21, 2011 10:16 am

Minusta tuo perse näyttää todella hyvältä tuossa! On ne supershortyt vähän suhteettomia monissa pyörissä...
Honda - Aja koko kausi!
Dt:n piikkirenkaat vanteineen kaupan
http://www.youtube.com/watch?v=2OT-LSG7JXw

Avatar
Degaus
Viestit: 220
Liittynyt: Ke Heinä 22, 2009 12:00 am
Paikkakunta: pc31 & sc33

Viesti Kirjoittaja Degaus » Ke Joulu 21, 2011 3:37 pm

Hyvä aihiohan toi on jos koneessa ei tosiaan oo ihmeempiä..! "Helpolla" näyttävä pyörä, kun joku onneton on jo sormenpäät verille hinkannut ton rungon kanssa.. :D

jefffe
Viestit: 787
Liittynyt: Pe Loka 24, 2008 12:00 am
Paikkakunta: sc33 turbo, sc28

Viesti Kirjoittaja jefffe » Ke Joulu 21, 2011 9:35 pm

Joo ei kyllä omat hermot ehkä riittäisi tohon hiomiseen. Kiillotin kylläkin noi etupumput, mutta ne sai onneksi helpolla noinkin hyviksi.

Itekin tykkään tosta perästä ja se saa kelvata. Sitten kun saa sen toisen perän valmiiksi niin täytyy kattoa kumpaa pitää. Voihan niitä vaikka vaihdella jos huvittaa. :D

En mä nyt tota väriä rupee enään muuttamaan ja se saa olla siis tuo ultimate green effect fordin värikartasta. Linkki on väriin tuolla ylempänä... Tossa on joku sellanen efekti, että muuttaa väriä hieman valossa joka näytti hyvältä omaan silmään ja thät's it. Toi tankki tehdään ainakin uusiksi niin voi sitä väriä aina vaihtaa jos ei miellytä.

jefffe
Viestit: 787
Liittynyt: Pe Loka 24, 2008 12:00 am
Paikkakunta: sc33 turbo, sc28

Viesti Kirjoittaja jefffe » Pe Tammi 27, 2012 11:15 pm

Lisää parempia kuvia viimeistään huomenna.. Oli vaikeaa ottaa oikeanlaista kuvaa kun väri muuttuu ja vääristyy joka kuvassa, yhden kuvan sain järkkärillä joka näyttää melkein oikeelta :D Tähän hätään yksi paska kuva puhelimella..

Ajattelin viellä vaihtaa tangon eli ton fatbarin voin vaihtaa ilman mitään välirahoja suoraan ja leveeseen tankoon tai dragbariin jos jotain nyt sattuu kiinnostamaan..

Kuva

Jatketaan...

dumbfuck
Viestit: 206
Liittynyt: Su Elo 20, 2006 12:00 am
Paikkakunta: blade

Viesti Kirjoittaja dumbfuck » La Tammi 28, 2012 2:19 am

jefffe kirjoitti:Joo ei kyllä omat hermot ehkä riittäisi tohon hiomiseen. Kiillotin kylläkin noi etupumput, mutta ne sai onneksi helpolla noinkin hyviksi.

Itekin tykkään tosta perästä ja se saa kelvata. Sitten kun saa sen toisen perän valmiiksi niin täytyy kattoa kumpaa pitää. Voihan niitä vaikka vaihdella jos huvittaa. :D

En mä nyt tota väriä rupee enään muuttamaan ja se saa olla siis tuo ultimate green effect fordin värikartasta. Linkki on väriin tuolla ylempänä... Tossa on joku sellanen efekti, että muuttaa väriä hieman valossa joka näytti hyvältä omaan silmään ja thät's it. Toi tankki tehdään ainakin uusiksi niin voi sitä väriä aina vaihtaa jos ei miellytä.
Toi värihän on just ,eikä melkein!! Omaanikin mietin jotain dollarin vihreetä. kylläkin mustalla rungolla.Tuo vain lukitsi värivalinnan. :blah:
"Kun lopulta viimein kuolen,akka tulee ja herättää ennen aamu kahdeksaa ja raahaa väkisin IKEAAN sohvatyyny ostoksille!!

Avatar
The_Hooligan
Viestit: 2270
Liittynyt: Ti Loka 15, 2002 12:00 am
Paikkakunta: GSXR x2, H-D ja Honda
Viesti:

Viesti Kirjoittaja The_Hooligan » La Tammi 28, 2012 4:55 am

dumbfuck kirjoitti:Toi värihän on just ,eikä melkein!! Omaanikin mietin jotain dollarin vihreetä. kylläkin mustalla rungolla.Tuo vain lukitsi värivalinnan. :blah:
Paitsi ettei metallivihiriä toimi yhtä hienosti mustan kanssa, kuin pimpulapompula-kiilloitetun kanssa.
Perusvärit pelaa parhaiten keskenään.

Toki makuasia, mutta yleensä (aina) muut on väärässä ja minä oikeassa.
Tahallaan paska.

Älä vaan klikkaa: ANY10 Dragrace & Landspeed Team

Avatar
kobu-
Viestit: 169
Liittynyt: La Joulu 27, 2008 1:00 am
Paikkakunta: blade!

Viesti Kirjoittaja kobu- » La Tammi 28, 2012 4:05 pm

HULK from hollola teema? :deal: :P

dumbfuck
Viestit: 206
Liittynyt: Su Elo 20, 2006 12:00 am
Paikkakunta: blade

Viesti Kirjoittaja dumbfuck » La Tammi 28, 2012 8:22 pm

The_Hooligan kirjoitti:
dumbfuck kirjoitti:Toi värihän on just ,eikä melkein!! Omaanikin mietin jotain dollarin vihreetä. kylläkin mustalla rungolla.Tuo vain lukitsi värivalinnan. :blah:
Paitsi ettei metallivihiriä toimi yhtä hienosti mustan kanssa, kuin pimpulapompula-kiilloitetun kanssa.
Perusvärit pelaa parhaiten keskenään.

Toki makuasia, mutta yleensä (aina) muut on väärässä ja minä oikeassa.
Jepjep. Samoilla linjoilla mennään. Kela olis vetää samantyylinen sävy,mut ilman metallia ja puolkiiltävänä.Musta koko mattana,ehkä vielä ryppysenä.
"Kun lopulta viimein kuolen,akka tulee ja herättää ennen aamu kahdeksaa ja raahaa väkisin IKEAAN sohvatyyny ostoksille!!

Hevimies
Viestit: 1818
Liittynyt: Pe Marras 21, 2003 1:00 am
Paikkakunta: honbmwasauktmphzuki -945, K2 kilone

Viesti Kirjoittaja Hevimies » La Tammi 28, 2012 8:30 pm

vau. komee väri! :firing:

Avatar
TOIMINIMI
Viestit: 288
Liittynyt: Ti Loka 19, 2010 12:00 am
Paikkakunta: CACAOPIANO

Viesti Kirjoittaja TOIMINIMI » La Tammi 28, 2012 9:31 pm

On kyllä tosi siisti väri, sammakko fiilis!! :lol:

Avatar
The_Hooligan
Viestit: 2270
Liittynyt: Ti Loka 15, 2002 12:00 am
Paikkakunta: GSXR x2, H-D ja Honda
Viesti:

Viesti Kirjoittaja The_Hooligan » La Tammi 28, 2012 10:47 pm

Toi on muuten lähes sama kuin Kouvalla oli 7 vuotta sitten DragBladessa:

http://mp-foorumi.com/gallery/pfull/b0f ... 846fcf.jpg


http://mp-foorumi.com/gallery/picture.p ... 846fcf.jpg

Oli hieno.
Tahallaan paska.

Älä vaan klikkaa: ANY10 Dragrace & Landspeed Team

Vastaa Viestiin